Over ons

Klein bedrijf, grote ambities

Flowject is opgericht in april 2021 om bedrijven te ondersteunen in hun transitie naar een volledig geïntegreerde productieflow. We zijn een klein bedrijf en dat zorgt voor enkele grote voordelen. We hebben geen corporate overhead en zijn merkonafhankelijk, daardoor kunnen we steeds de beste oplossing aanbieden aan onze klanten.

Onze missie als bedrijf is uw processen te optimaliseren zodat u uw activiteiten zo efficiënt mogelijk kunt uitvoeren. Op een robuuste manier, zonder foutmarge, makkelijk uit te voeren en met zo weinig mogelijk nood aan menselijke tussenkomst. Hiervoor doen we beroep op innovatieve technologiën.

Deze missie kunnen we niet alleen volbrengen. We zijn een team, samen met onze klanten en andere partners in de industrie. Wanneer we bepaalde kennis zelf niet in huis hebben kunnen we beroep doen op ons uitgebreid netwerk van gelijkgezinde professionals.

Maar zoals gezegd, we zijn ambitieus en plannen om in de nabije toekomst te groeien. Op een organische manier, samen met onze klanten en partners.

Enkele interessante weetjes

Cijfers spreken voor zich

Jaar ervaring
0 +
Verschillende industrieën
0
Bedrijven geholpen
0 +
Continenten
0

Kwaliteitsoplossingen voor elke industrie.

Oplossingen op maat

Binnen automatisering is er geen "one-size-fits-all" oplossing. Wij zijn merkonafhankelijke, innovatieve denkers en gaan op zoek naar de juiste oplossing voor elk project.

Wij zijn expert in enkele van de grootste producten op de markt, bekend met nog veel meer, en staan altijd open om nieuwe dingen om tot de optimale oplossing te komen. Hierbij kan ook op maat gemaakte software ontwikkeld worden indien nodig.

Als trots ISA lid baseren we steeds onze designs op de ISA standaarden. We bouwen ook enkel op maat gemaakte software wanneer dit werkelijk nodig is of meerwaarde biedt. Indien mogelijk gebruiken we bestaande producten en een bibliotheek van standaard componenten die goed in versie beheerd worden.

Kwaliteit en transparantie

Alle projecten worden uitgebreid getest, in versie beheerd, en gedocumenteerd. Compliance met industrie gerelateerde wetgevingen en best practices is nooit een probleem. Wij hebben ook jarenlang ervaring in sterk gereguleerde industrieën zoals de farmaceutische sector.

Wij werken samen met onze partners en klanten en betrekken hen zoveel mogelijk bij elke fase van het project. Deze "agile" manier van werken garandeert dat iedereen op dezelfde lijn zit en dat het eindresultaat voldoet aan de verwachtingen.

Bij voorkeur werken wij zoveel mogelijk samen in een hybride omgeving. We zijn dan ook bekend met samenwerkingstools zoals Microsoft SharePoint, Teams, Jira, Trello, git en TFS voor versiebeheer en vele anderen.

 

Let's collaborate and future-proof your operations!

Gelegen in hartje Antwerpen

U kan ons vinden in het iconische Beacon gebouw in hartje Antwerpen, uitkijkend op de Schelde aan de ene kant, en over de stad aan de andere kant.

Kom gerust eens langs voor een kop koffie, om te zien hoe we u kunnen helpen met uw automatisering en integratie, om mogelijke samenwerkingen en partnerships te verkennen, ons te vervoegen voor een dagje coworking, of zelfs voor een spelletje tafelvoetbal.

Dankzij Start it X hebben we niet enkel een privékantoor, maar ook tal van voorzieningen, gedeelde ruimtes, meeting rooms en een bruisende gemeenschap van gelijkgezinde en ambitieuze bedrijven.

De perfecte plek om meetings te organiseren en klanten te ontvangen, maar vooral een ideale werplek voor optimale productiviteit. 

Wij geloven dat een ergonomische en aangename werkomgeving (zit/sta bureuas, meerdere grote schermen, veel natuurlijk licht, mooi interieur, gemeenschap, ...) niet alleen het werkplezier en algemeen mentaal welzijn bevordert, maar een grote impact heeft op de output en kwaliteit van ons werk.

 

Meer info nodig over onze diensten?
Een bezoekje brengen aan ons kantoor? Contacteer ons gerust.