Contact

Contacteer ons

Meer informatie nodig over onze diensten, of zin om eens te brainstormen over digitale transformatie in uw bedrijf? Contacteer ons gerust!

Plan via de knop hieronder rechtstreeks een introductie, vul het contactformulier in met uw vragen, of contacteer ons via een van de andere kanalen.

Bezoek ons kantoor

U kan ons vinden in het iconische Beacon gebouw in hartje Antwerpen, uitkijkend op de Schelde aan de ene kant, en over de stad aan de andere kant.

Kom gerust eens langs voor een kop koffie, om te zien hoe we u kunnen helpen met uw automatisering en integratie, om mogelijke samenwerkingen en partnerships te verkennen, ons te vervoegen voor een dagje coworking, of zelfs voor een spelletje tafelvoetbal.
 
Dankzij Start it X hebben we niet enkel een privékantoor, maar ook tal van voorzieningen, gedeelde ruimtes, meeting rooms en een bruisende gemeenschap van gelijkgezinde en ambitieuze bedrijven.
 
De perfecte plek om meetings te organiseren en klanten te ontvangen, maar vooral een ideale werplek voor optimale productiviteit. 
 
Wij geloven dat een ergonomische en aangename werkomgeving (zit/sta bureuas, meerdere grote schermen, veel natuurlijk licht, mooi interieur, gemeenschap, ...) niet alleen het werkplezier en algemeen mentaal welzijn bevordert, maar een grote impact heeft op de output en kwaliteit van ons werk.