Prijzen

Projecten met vaste prijs

Op zoek naar een firma die uw project van A tot Z uitvoert zonder budget stress? Wij bieden contracten met een vaste prijs, met duidelijke doelen en deliverables.

Projecten met vaste prijs

Wij berekenen de beste prijs voor uw specifiek project. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.
Contacteer ons

Regieprojecten en staffing

Een variabele project scope of regelmatig handen te kort? Wij bieden flexibele contracten waar u een vaste prijs per uur betaalt, 100% transparant.

Regieprojecten en staffing

Een vast tarief voor elk uur van onze tijd. We hanteren een minimum van 100u voor een project, of 40u/maand voor staffing.
€90 per uur

Consulting

Eenmalig of occasioneel extra expertise of assistentie nodig? Hiervoor kunnen we eenvoudige dagcontracten aanbieden.

Consulting

€800 voor een volledige werkdag van 8u. €500 voor een halve dag (4u, minimum afname). Bijkomende uren worden pro rata gefactureerd.
€800 per dag

100% transparante prijzen.

Transparantie in prijs is een van onze selectiecriteria voor leveranciers. Het is maar logisch dat we dan zelf ook transparant zijn.

In essentie bieden wij 3 manieren aan om samen te werken:

  • Projecten met een vaste prijs en duidelijke deliverables
  • Regieprojecten en staffing
  • Eenmalige of occasionele consulting

Door op de diensten hierboven te klikken worden de prijzen zichtbaar. Uurtarieven voor regieprojecten en consulting zijn meteen te zien. Eenvoudig, geen tijdverlies, 100% transparant.

Voor vaste prijs projecten hangt de prijs natuurlijk af van de inhoud. Neem contact op om een prijsaanvraag te doen voor een specifiek project en wij bezorgen u een gedetailleerde offerte met zowel een duidelijke totaalprijs als een opsplitsing per component en een facturatieschema. Geheel vrijblijvend zodat u een volledig beeld hebt van het kostenplaatje vooraleer u beslist om al dan niet samen te werken.

Geen twee projecten zijn hetzelfde, dus aarzel zeker niet om ons te contacteren als u andere noden of ideeën heeft voor een samenwerking. Wij staan altijd open om alternatieven te bespreken die voor beide partijen interessant kunnen zijn. Een mix van analyse op uurbasis en uitvoering met vaste prijs is bijvoorbeeld perfect mogelijk.

In kader van projecten bieden wij ook service level agreements (SLA) aan. Zo kunt u op beide oren slapen dat de productie blijft draaien. Afhankelijk van de gewenste beschikbaarheid en responstijd kunnen we hierbij verschillende formules aanbieden.

Wenst u meer informatie over onze diensten, een offerte aanvragen, of simpelweg even overleggen?